Dragi fosti, prezenti si viitori iubitori ai Pravaliei,

In primul rand, vreau sa incep prin a va multumi pentru ca ati avut incredere in mine pe tot parcursul anului 2014 in realizarea papetariei, atat pentru nunta lor, cat si pentru botez.

In al doilea rand, vreau sa va spun ca a fost un an plin, cu multe ore de munca si mai putine de somn, dar care m-a bucurat prin rezultatele pe care le-am avut la fiecare proiect in parte.

Au fost si provocari, au fost si multe batai de cap, dar de fiecare data am lucrat cu zambetul pe buze si am dat tot ce am avut mai bun ca rezultatul sa fie unul peste asteptari.

Va multumesc pentru rabdare si intelegere, mai ales atunci cand am fost prea aglomerata si am trimis coletele putin mai tarziu, insa am incercat pe cat posibil sa ma tin de cuvant si am reusit ca 98% din comenzi sa ajunga fix in ziua in care am promis.

Va doresc ca in noul an sa realizati tot atat cat ati realizat in toti anii de pana acum. Va pup si distractie placuta alaturi de cei dragi.

P.S.: Mult curaj si fara emotii, tuturor celor care in seara aceasta au ganduri mari si vor cere in casatorie persoana iubita. Transformati prima expresie a lui 2015 in simplul „DA”. Iubiti-va mult.

 

https://www.facebook.com/pravaliacuinvitatiihandmade

Anunțuri